Evenimente

100_5227

DRUMUL MUNTELUI editia 2008 (26.iulie.2008)

Eveniment desfasurat in data de 26.07.2008 sub egida ANTREC si Consiliul Judetean Buzau.Evenimentul a avut ca scop principal promovarea judetului Buzau ca destinatie eco-turistica.
Activitati desfasurate:
1. Marcarea traseelor montane de pe Valea Chiojdului: Basca cu Cale – Cascada La Sipot – Cheile Basculitei – Varful Malaia – Lacul Vulturilor (27 km) si Basca cu Cale – Cascada La Sipot – Tabla Butii (19 km)
2. Lansarea noului produs turistic propriu Baile cu fan – terapie antistress si Odaia cu fan
3. Expozitie de fotografie cu peisaje nealterate si case traditionale buzoiene
4. Expozitie gastronomica cu hrana traditionala la pensiunile buzoiene
5. Concurs de eseuri de teme eco – pentru elevii din scolile comunei Chiojdu
6. Spectacol folcloric, cu invitati speciali: Gheorghe Turda, Nina Stamate, Anca Radulea, Grupul Nemuritorii, Ansamblul Perinita Chiojdu, Grupul de Fluierasi Catina.

 

 

 

 

 

event_008

DRUMUL MUNTELUI editia 2009 (18-19 iulie)

Va invitam sa ne onorati cu prezenta la prima conferinta de presa tinuta la 1400 m altitudine, pe Varful Malaia, Lacul Vulturilor. Evenimentul are ca scop promovarea potentialului turistic montan al Buzaului si prezentarea oportunitatilor de investitii in Muntii Siriu.
Pe parcursul celor doua zile, invitatii vor descoperi atat frumusetile naturale, cat si oamenii locului, pensiunile de pe valea Chiojdului, bucate gustoase, ansambluri folclorice, dar si micii Cercetasi de Chiojdu.

 

 

Imagini evenimente:

 

 

 

Pregatirea Tuicii Mortale: